Velkommen til Fonus Begravelsesbyrå Ski

Kontakt oss

Kontoret reserverer vi til deg når du trenger oss, uten noen fast åpningstid. Når vi treffer deg på Ski-kontoret blir møtet mellom oss uforstyrret, slik at vi sammen kan planlegge hva som er best for deg og dine nærmeste. Ring oss hele døgnet på 64 85 08 00 for å avtale tidspunkt for møte.

Slik finner du oss

Kontoret vårt ligger i Helse- og velværeavdelingen på Ski Storsenter. Dette er i 4. etasje. Benytt inngangen i Jernbaneveien 13, nærmest parkeringshuset. Heisene og trappen direkte inn fra parkeringshuset fører opp til Helse- og velværeavdelingen i 4. etasje.
Inngangen fra gateplan i Jernbaneveien 13 (nærmest jernbaneundergangen i «hovedagata» gjennom Ski sentrum) er åpen fra tidlig morgen mandag til lørdag.

Avdelingen har ingen fast åpningstid, slik at du har vår fulle oppmerksomhet helt uforstyrret.

Kommer du med bil, parkerer du i senterets parkeringshus. Det er 3 timer gratis parkering – husk å trekke gratis parkeringsbillett! På P-hustaket (P3) er det flere parkeringsplasser med ladestasjon for elbiler. Fra P3 er det kun én etasje opp til Fonus begravelsesbyrå i Helse- og velværeavdelingen, og du kommer raskt og diskrét opp til oss gjennom inngangen fra P3.

Kommer du med kollektivt transportmiddel, er både bussterminalen og Ski stasjon direkte tilknyttet Ski Storsenter.

Fonus begravelsesbyrå dekker hele Follo. Vi har også kontorer på Kolbotn, i Drøbak og i Moss. Vi har lokalkunnskap og betjener kunder i Ski, Enebakk, Ås, Vestby, Nesodden, Drøbak/Frogn, Oppegård, og omegn.


Vårt kontor Ski Storsenter betjenes når du har behov for det. Det betyr at ved å ringe oss, så reserverer vi tid til å ivareta dine behov og ønsker på best mulig måte.

Vi planlegger gjerne begravelsen sammen hjemme hos deg, på arbeidsplassen din, eller et annet sted, der du synes det er mest praktisk

Begravelseslokaler i Ski

I Ski har vi den vakre og ærverdige Ski Middelalderkirke, som mange foretrekker å bruke ved begravelse.

Sted

Antall sitteplasser

Enebakk kirke

280

Mari kirke

170

Siggerud kirke

140

Ski middelalderkirke

200

Ski nye kirke

460

Såner kirke

320

Vestby kirke

300

Ås kirke

350

 

For mer informasjon se Ski Kirkelige Fellesråd sine nettsider

Minnesamvær

Logehuset i Ski benyttes til en stor andel av minnesamværene i området, og har lagt godt til rette for denne typen arrangement. Vi formidler gjerne andre lokaler, og både hotell og andre serveringssteder tar gjerne imot minnesamvær.

Det finnes også ulike forsamlingslokaler og menighetshus som passer godt å benytte til minnesamvær nær de forskjellige seremonirommene.

Vi undersøker gjerne mulighetene for deg.

Gravplasser i Ski

Det er 4 gravlunder i Ski.

Ski kirkegård

Kråkstad kirkegård

Siggerud gamle kirkegård

Siggerud nye kirkegård

For mer info om gravsted se nettsidene til Ski Kirkelige Fellesråd.

Kontakt oss


Kontakt oss